Lyssna på podcasten GLOBALISE TALKS om att använda Interim Executives som en affärsstrategi.

nordicinterim-podcast.jpg

Lyssna på podcasten GLOBALISE TALKS där Mike Harris, VD på amerikanska Patina Solutions samtalar med Charlotta Kvarnström, Partner på Nordic Interim om "Att använda Interim Executives som en affärsstrategi. Management on-demand. " 

I dagens affärsklimat är det av stort värde att upprätthålla en agil organisation. Så förändringar kan göras snabbt och relativt smärtfritt, vilket möjliggörs av att inkludera Interim Executives i sin plan.

En kraftigt ökande andel av arbetskraften på nästan alla nivåer ställer om till on demand-modeller och det är uppenbart att interimschefer kan ge en konkurrensfördel för företag om det görs på ett öppet, genomtänkt och planerat sätt.

Läs intervjun i sin helhet som PDF >


csm_mike-harrys_e0626f97bd.jpg

Mike Harris, CEO of Patina Solutions, USA

A proven and prolific entrepreneur, Mike has significant experience in starting and building professional and technical services firms. Patina Solutions is his sixth professional services start-up since 1995. Mike is best known as the founder and former CEO of Jefferson Wells, which grew to $132 million in sales with 23 offices and 1,600 employees in five years.

csm_charlotta-kwarnstroem_9245371d62.jpg

Charlotta Kvarnström, Partner at Nordic Interim, Sweden

International background from professional services and management consulting. Previously Managing Director and Partner at Accenture, most recently heading up the Communications, Media & Technology Business Process Services in the Nordic Countries. Charlotta has been driving a number of comprehensive global initiatives focused on business and market development.