Interim Group CFO – Large International Company with Multi-Site Operation

Vår kund (verksam i flera länder, med +2 miljarder SEK i omsättning och ägd av ett internationellt PE-företag) vill ta nästa kliv i sin tillväxtresa, samtidigt som lönsamheten behöver förbättras. Detta kräver bland annat en 2.0 version av nuvarande CFO funktion. Rätt kandidat är en stark ledare och en erfaren CFO från +3 miljarder SEK företag. Erfarenhet av och förmågan att förstå affärslogiken i projektdriven business (tex från tjänsteleveranser, outsourcing, service/installation, infrastruktur, bygg/anläggning eller liknande), gärna inom industrisektorn, är ett krav. Erkänd förmåga att framgångsrikt kunna bygga upp och leda en väl fungerande CFO-funktion som uppfyller kraven från ett professionellt PE-företag är helt väsentligt. Relevant erfarenhet från internationella företag med multi-site verksamhet är ett måste.
 

Huvudplacering i Stockholm, med mycket internationella resor. 

Uppdraget startar omedelbart.

Interim Group CFO - Large International Company Multi Site