TILLSATT - Executive Interim CEO - Turnaround & growth case

Vår kund är ett internationellt +400 miljoner Euro företag med global försäljning och operations. Vår kund är i behov av en mycket meriterad Interim CEO, som kan leda en turnaround och driva lönsam organisk tillväxt.

Samarbeta med oss och hjälp oss att lösa vår kunds behov.

Rätt Interim Professional är en solid General Manager med en stark bakgrund från produktbolag och B2C. Förståelse för såväl försäljning & marknadsföring såväl som produktutveckling, supply chain och produktion är viktigt. Bevisad förmåga att kunna leda en internationell koncern större än 400 miljoner Euro och rapportera till en styrelsen är ett måste. Stark kommersiell ådra och erfarenhet är avgörande för att lyckas.

Detta uppdrag drivs tillsammans med vår tyska partner inom Globalse. Placering är Sverige eller Tyskland. Uppdraget startar omedelbart och varar 12-18 månader.

Interim CEO - Turnaround & growth case

Interim CEO - Turnaround & growth case